Nieuwsbrief

Juli 2021 Nieuwsbrief nr. 2021.03 

 

Beste iedereen,

We zijn ondertussen ruim een jaar in de greep van de Coronapandemie en we hopen dat het jullie nog steeds goed gaat. Ons gaat het gelukkig ook nog goed.

Laten we duimen dat de 4e golf de laatste is en dat iedereen zo snel mogelijk is ingeënt met een goed werkend serum, zonder nare bijverschijnselen.

Tot die tijd, blijf gezond, pas op jezelf en elkaar .... en natuurlijk sterkte met de eventuele economische en/of lichamelijke gevolgen van de ziekte en/of alle pandemie maatregelen.

Desondanks gaat het leven verder en kun je onze vorderingen op het boekengebied via deze nieuwsbrief lezen.

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:
– voortgang boek 3
– publicatie van de Duitse versie
– e-books lezen over de gehele wereld via Kobo

– e-books lezen via Apple Books

Voortgang boek 3

Ondertussen zijn we alweer een tijdje aan het schrijven en zoals het er nu uitziet zal, met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, het derde deel voor de kerst 2022 gepresenteerd worden.

We zitten op planning en het verhaal bouwt zich op zoals wij het voor ogen hebben.

Ondertussen is wel de voorkant van het boek klaar en als je nieuwsgierig bent, kijk dan op de website voor het resultaat.


https://everywhereconnected.com/onzeboekenkast/boek.drie.html


Ben je nog geen volger van ons, meld je dan aan via de website en je wordt als eerste geïnformeerd.


Publicatie van de Duitse versie

Het heeft de nodige tijd en zweetdruppels gekost, maar in april 2021 is dan het eerste deel ook in het Duits gepubliceerd. Het e-book daarvan is ook via onze website gratis te downloaden en kan ook als een cadeautje worden weggegeven.

Bij elkaar zijn er nu 5 verschillende e-books om gratis weg te geven.


Klik op onderstaande button en je wordt doorgelinkt naar de downloadpagina.

Via Kobo e-books lezen over de gehele wereld

Zoals we eerder schreven, is KOBO onze primaire uitgever voor het e-book. Naast onze website kun je daar al onze boeken downloaden of lezen via een abonnement. Ben je een regelmatige lezer, 2 boeken per maand, dan is KoboPlus wellicht wat voor jou. KoboPlus is een all-you-can-read abonnement voor e-books. Het kost nog geen tientje per maand en biedt toegang tot meer dan 240-duizend e-books.

Zo ook de onze en in meerdere talen.

Dat KOBO populair is, blijkt ook wel uit de verspreiding en het aantal downloads. Onlangs werd Macedonië als 88e land en Libië als 89e land toegevoegd aan de lijst waar onze boeken ergens op tafel liggen.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen aan het lezen te krijgen en dat begint aardig te lukken. Elke dag krijgen wij uit elke hoek van de wereld wel een reactie.


En wow, ruim 12.000 keer is via Kobo een boek van ons over de digitale toonbank gegaan en dat nog wel in 89 landen en op elk continent. Dus op naar de 100!

Helpen jullie mee om een overzees familielid of vriend op onze boeken te attenderen?


Wil je trouwens ook onbeperkt e-books lezen via KOBO en wil je dat gratis uitproberen, klik dan op de volgende button om naar de Kobo plus pagima te gaan en probeer gewoon het gratis proefabonnement voor een maand uit. Wellicht gaat er een wereld voor je open.


e-books lezen via Apple Books

Wist je dat je via Apple Books ook onze e-books kunt downloaden. Lees je via een Apple apparaat e-books, dan is dit een gemakkelijke manier om straks ook ons laatste deel aan te schaffen.


In december 2021 komt de volgende nieuwsbrief.

Tot dan!


Met hartelijke groeten

Bert & Wop

     2014 - 2021 Copyright Holtes & Sietsma. All Rights Reserved