wij

WIE ZIJN WIJ

Hoi iedereen, ik ben Bert Holtes.

 

Een echte Kaaskop, geboren te Alkmaar in 1957; het jaar dat de A.O.W werd ingevoerd.

 

Ik ben liefhebber van thrillers tot SciFi en alles wat er tussenligt.

 

Na vele hectische jaren gevuld met allerlei bezigheden buitenshuis, van banketbakker, marinier (dienstplicht), politieagent, ondernemer en bestuurder in diverse branches, ben ik sinds 2010 na verkoop van alle activiteiten in een rustiger vaarwater gekomen.

 

Dus gedurende die hectische jaren weinig aan lezen toegekomen. En als je dan tijd hebt, wat ga je dan doen ... Juist. Een boek schrijven.

 

Alhoewel ..., schrijven is een groot woord, want ik heb op de lagere school niet echt opgelet tijdens de lessen Nederlandse taal.

Wél heb ik een grote fantasie. Dus heb ik honderden bladzijden vol gekladderd.

 

Maar een boek moet qua verhaal- en tijdlijn en vanzelfsprekend ook taal technisch goed in elkaar zitten. En daarom kwam Wop, mijn liefste waarmee ik al ruim 40 jaar lief en leed deel, met het genereuze idee om me te helpen de finishing touch op zich te nemen. Zo werd ze ongewild mede auteur van het duo HOLTES & SIETSMA.

 

Nou dát heeft ze geweten. Na vijf winters zwoegen, heeft ze er, na controle van de verhaallijn, de nodige fantastische toevoegingen en het op de juiste plaats zetten van komma's en punten, een uitdagend leesbaar verhaal van gemaakt. Het is een prachtig wereldomvattend verhaal geworden!

 

Tenminste ... dat vinden wíj!

 

De uiteindelijke beoordeling laten we uiteraard aan jullie over.

Nieuwsgierig? Lees ons boek en ... pssst het e-book is gratis!

 

Oh ja, mocht je het gelezen hebben, wil je dan zo goed zijn een recensie achter te laten?

 

Alvast bedankt!.

Bert

< >

Hallo allemaal, mijn naam is Wop Sietsma.


Jawel, een Friezin. In Sneek geboren in 1957, een prima wijnjaar overigens.

 

Als kind alle Jip & Janneke's gelezen, gevolgd door sprookjes, legende's, sagen, Fantasy en Science Fiction. Andere fictie vind ik ook prima, zolang het plezierig leest en spannend is!


Beroepsmatig heb ik niets met boeken gehad want na gestart te zijn als secretaresse, heb ik daarna daarna (freelance) in de computerwereld gewerkt.

Midden jaren negentig heb ik het bedrijfsleven vaarwel gezegd.


Momenteel geniet ik 's zomers van tuin, kas en moestuin en 's winters doe ik mijn best om van Bert's fantasierijke epistels een plezierig leesbaar geheel te maken.


Het is uiteraard geen literair kunstwerk geworden á la King, Brown, Ludlum of Vance, maar denk wel dat het menigeen een paar leuke leesuurtjes zal bezorgen.


Ik ben natuurlijk benieuwd of dat inderdaad zo is, dus schroom niet om een recensie te plaatsen.


Bekijk gewoon het e-book want dat is voor iedereen, via onze website, gratis te downloaden, te lezen én weg te geven.


Ik wens je veel leesplezier !

Wop.

< >

Wij zijn

HOLTES & SIETSMA

< >

   2109 Copyright Holtes & Sietsma. All Rights Reserved