NIEUWSBRIEF 2020.01

Nieuwsbrief nr. 2020.01


Hallo!


Dit is onze tweede nieuwsbrief met ontwikkelingen rond onze boeken.

Er is weer het nodige te melden!


De onderwerpen zijn:

– status van boek 1

– lezersreacties

– mond-tot-mondreclame

– en dan boek 2


Status van boek 1

Sinds februari 2019 is de definitieve versie van ons eerste boek, BACK-UP Zo wijd de wereld strekt, al vele malen gedownload en gelezen.

Via allerlei kanalen is ons boek verkrijgbaar.


Op dit moment, 31 maart 2020 staat de geregistreerde downloads via onze website op > 15.000. Of dit veel is of weinig weten wij niet, maar voor ons is elke lezer even waardevol.

Daarnaast is het natuurlijk totaal onbekend hoeveel e-books er zijn doorgegeven. Als je er van uitgaat dat elke lezer er twee doorstuurt, dan gaat het op een gegeven moment snel. 


Via het Koboplus lezersabonnement wordt het boek door meer dan 2.500 lezers in 19 verschillende landen gelezen.


Maar ook via onze website blijkt dat ons boek over de wereld zwerft. Het boek is al in 108 landen gedownload. Uit de reacties die wij uit alle delen van de wereld ontvangen  word dit ook duidelijk. Leuk! Zijn we heel blij mee.

Dank jullie wel die dit hebben gedaan. 


Lezersreacties via internet

Een van de leuke dingen van het schrijversvak is dat je weet dat ergens in de wereld iemand je boek in het bezit heeft. Nog leuker is het als de lezer dit dan ook laat weten met een (korte) reactie, het aanklikken van een sterrenbeoordeling of een uitgebreide review.


Op internet vind je reacties over ons boek terug bij de websites van o.a. KOBO, Hebban.nl, Bol.com en Goodreads. 


Het leuke is dat dit allemaal lezers zijn die de moeite hebben genomen om hun mening kenbaar te maken. Dat waarderen wij ten zeerste, hoe de reactie ook is, want ook bij boekenlezers geldt: zoveel mensen, zoveel wensen.


De lezers die oog voor het verhaal hebben, zijn merendeels positief tot zeer positief.


Ook krijgen wij respons via onze website en e-mail. Om je deze reactie niet te onthouden, kan je die lezen op een speciale pagina van onze website.

https://everywhereconnected.com/onzeboekenkast/lezersreacties.html


Mond-tot-mondreclame

Zou je ons nog steeds daarmee willen helpen door het e-book en/of de link van onze website onder jullie familie en vrienden te verspreiden.


En natuurlijk niet vergeten je familie, vrienden of collega’s die Engelstalig zijn! Die zullen natuurlijk helemaal blij zijn met een gratis e-book in hun moedertaal.

En nog even een reminder... Ben je een lezer van het eerste uur, voor oktober 2019, en je hebt ons oude e-book nog in het bezit, dan verzoeken wij je die te vervangen door de nieuwste versie, deze kan je natuurlijk via deze website downloaden.


En dan boek 2 ...

Velen zullen er reikhalzend naar uitkijken, maar nog een klein beetje geduld a.u.b.


We hebben even vertraging gehad waardoor de geplande datum van     1 april niet haalbaar bleek. 1 april leek ons wel een leuke datum, want daarmee kan je alle kanten op. En dat blijkt nu ook wel.


De nieuwe geplande datum is 1 juni 2020.


Wel is de voorkant van ons boek al klaar.

Nieuwsgierig ... kijk op de website.


We zijn natuurlijk benieuwd naar je reactie.


Hartelijke groeten,

Bert en Wop


ARCHIEF NIEUWSBRIEF

 2020 Copyright Holtes & Sietsma. All Rights Reserved