Lezersreacties

Lezersreacties

Een van de leuke dingen van het schrijversvak is dat je weet dat ergens in de wereld iemand je boek in het bezit heeft.

Nog mooier is het als de lezer laat weten dat het gelezen is en dit dan laat weten met een  reactie, het aanklikken van een sterren-beoordeling of een uitgebreide review.


Het bijzondere is, dat dit dan allemaal lezers zijn die de moeite hebben genomen om hun mening kenbaar te maken.

Dat waarderen wij ten zeerste, hoe de reactie ook is.

Ook bij boekenlezers geldt: 'zoveel mensen, zoveel wensen'.

Wij zijn ons bewust dat door de opzet van het verhaal, de mix van genres, personages en verhaallijnen het geen boeken zijn voor de turbolezer.

Of iemand die niet de rust heeft om te lezen. Want dan kan je de draad kwijt raken en vele aanwijzingen missen die in de vervolgdelen terug komen.


Het is dan ook niet verwonderlijk dat de reacties verdeeld zijn.

Maar het merendeel van de lezers, die een reactie geven, waarderen onze schrijfcombinatie positief tot zeer positief.


Wat het fantastisch maakt, dat de boeken worden doorgegeven, dat er ook lezers zijn die ons voorzien van tips en trics en ons zichtbaar actief promoten.


Er zijn zelfs echte supporters die verder gaan dan alleen een korte reactie.

Zo hebben we een actieve fan, Paul Heijnen, die onze boeken al meerdere keren heeft gelezen en ons verhaal  wetenschappelijk ontleed en telkens nieuwe verrassingen ontdekt.

En dat natuurlijk niet onder stoelen of banken steekt en zich als een echte ambassadeur opwerpt. Zie o.a. zijn bijdrage op hebban.nl


Of een supporter, Rob Barlage, die ons uitgebreid aandacht geeft op zijn website.

Zo schrijft hij: Soms loop je ergens tegen aan waarvan je denkt:

"dat moet ik gewoon vertellen, dat moet ik gewoon delen dat plezier moet ik een ander ook gunnen" 

Wel dat is hier dus het geval!

Ik ken Bert Holtes al wat jaartjes en heb hem leren kennen als iemand die ervan houd om de zaken te omschrijven zoals hij ze ervaart en dat met de precisie van  een uurwerkje!

Dat vindt je ook terug in zijn schrijfstijl, gedetailleerd  neemt hij de lezer mee in het avontuur  en weet de spanning op te bouwen naar een climax. Kortom een thriller waar je u tegen zegt.

Met de hulp van Wop Sietsma, hebben ze samen het boek vorm gegeven  en is het een echte

co-productie geworden'.)


En natuurlijk de zgn. hobby recensenten die hun kritische kijk op onze boeken, al dan niet via hun eigen blog, kenbaar maken.


Op internet vind je reacties over ons boek bij de websites van o.a. KOBO, Hebban.nl, bol.com en Goodreads. 


Al met al brengen onze boeken de nodige reuring in de literaire wereld.


Ook krijgen wij rechtstreeks respons via onze website en e-mail.

Om je deze reacties niet te onthouden, kun je deze hieronder lezen.


Het aantal reacties zal zich gestaag uitbreiden en de meest recente zal bovenaan staan.


Bericht uit: Cantral, Spanje

Reactie: Ik geef jullie ...: ***** FANTASTISCH, dat smaakt naar meer. Heerlijke boeken, zie derde deel met spanning tegemoet.


Bericht uit: ?, The Netherlands

Reactie: Ik geef jullie ...: **** Goed boek, heeft mij verrast. Super boek.. kleine tip... middels mijn mobiel zijn jullie (deze site) via Google niet zo gemakkelijk te vinden.


Bericht uit: Doorn, The Netherlands

Reactie: Ik geef jullie ...: **** Goed boek, heeft mij verrast. Spannend en verrassend.


Bericht uit: IJmuiden, The Netherlands

Reactie: Ik geef jullie ...: ***** FANTASTISCH, dat smaakt naar meer. De 2 delen bijna in 1x uitgelezen. Wat een mooi en goed geschreven verhaal


Bericht uit: Buitenpost, The Netherlands

Reactie: Heb deel 1 gelezen en ga nu verder met deel 2, fantastisch verhaal! Had dat niet verwacht toen ik het eerste deel vond bij kobo, mijn complimenten. En dan ook nog gratis.... Geweldig bedankt en succes met deel 3.


Bericht uit: Nieuwendijk, The Netherlands

Reactie: Ik geef jullie ...: ***** FANTASTISCH, dat smaakt naar meer. Prachtig en spannend deel 1 en deel 2 van Back up. Jammer dat het nog een tijd duurt voor deel 3!


Bericht uit: Breda, The Netherlands

Reactie: Goed geschreven, vlot en intrigerende lijnen 👍


Bericht uit: Lijnden, The Netherlands

Reactie: Ik geef jullie ...: ***** FANTASTISCH, dat smaakt naar meer,**** Goed boek, heeft mij verrast,*** Leuk verhaal om te lezen,** Niet gek voor een beginner,* Bedankt voor de moeite.Ook deel 2 fantastisch boek. Wachten is op deel 3


Bericht uit: Sponkenisse, The Netherlands

Reactie: Ik geef jullie ...: ***** FANTASTISCH, dat smaakt naar meer. Ik moest bij deel 1 bij het lezen aan het begin e en alle zeilen bijzetten. Er waren zoveel personen waar ik kennis mee moest maken. Daarna werd ik meegezogen in het verhaal. Deel 2 was relaxter om te lezen. Ik ken de hoofdpersonen. Al met al superspannend en meeslepend. Prachtig die nieuwe technieken en al lang niet meer sciencefiction.


Bericht uit: Veenendaal, The Netherlands

Reactie: Ik geef jullie ...: ***** FANTASTISCH, dat smaakt naar meer. Hoewel het verhaal onmogelijk echt kan zijn, betrapte ik mijzelf er op dat het wel heel echt leek. Vooral de technische snufjes zijn interessant. Wat minder gruwelijke doodsoorzaken vind ik persoonlijk fijner om te lezen, maar het past wel in het verhaal.


Bericht uit: Amersfoort, The Netherlands

Reactie: Dag Bert en Wop. Beide delen heb ik met enorm veel plezier gelezen. Boek 1 vond ik al geweldig, maar nu ik boek 2 gelezen heb kan ik haast niet wachten op het laatste deel. En dat gevoel heb ik lang niet bij alle boeken; mijn complimenten. Veel succes en plezier met het schrijven van boek 3!


Bericht uit: Leiden, The Netherlands

Reactie: Ik geef jullie ...: ***** FANTASTISCH, dat smaakt naar meer.

Niet stoppen met boek 3 a.u.b. maar meer meer meer! Net als die andere groten zoals James Rollins en Clive Cussler. Want daar behoort u volgens mij ook toe met deze verhaallijn. Eindelijk een Nederlandse Thrillerschrijver van formaat.


Bericht uit: Zeist, The Netherlands

Reactie: Geweldig en intrigerend. Dit is Dan Brown, Ludlum en Stieg Larssen in 1 boek. Ik kijk uit naar jullie derde deel!


Bericht uit: Vlijmen, The Netherlands

Reactie: Hallo, Met ontzettend veel plezier en enthousiasme heb ik beide boeken gelezen. In 1 woord mega. Graag zou ik deel 111 ook willen lezen. Jullie boeken hebben spanning en lezen voortreffelijk. Ook het “verhaal” wat jullie vertellen is behoorlijk realistisch en niet ver van de mogelijke waarheid. Mijn complimenten. Een lieve groet van mij.


Bericht uit: Een, The Netherlands

Reactie: **** Goed boek, heeft mij verrast,*** Leuk verhaal om te lezen. Was in het begin moeilijk de hoofd personen in beeld te krijgen. te veel personen tegelijk in beeld. Naderhand lekker te lezen


Bericht uit: Dordrecht, The Netherlands

Reactie: ik vond de eerste 2 boeken erg leuk en ben benieuwd naar deel 3


Bericht uit: Baarlo, The Netherlands

Reactie: Ik ben waanzinnig nieuwsgierig naar het vervolg en afloop. Als dat net zo boeiend is......


Bericht uit: Den Haag, The Netherlands

Reactie: Geweldig genoten van 1&2 kan niet wachten op 3


Bericht uit: Hoevelaken, The Netherlands

Reactie: Fantastische boeken


Bericht uit: Bazel, België

Reactie: Eerste boek was top! Tweede boek iets minder, ben toch benieuwd naar het vervolg. Kijk er al naar uit! Doe zo voort ! 


Bericht uit: Dinxperlo, The Netherlands + Rees, Duitsland
Reactie: Ik ben verbaasd en zeer onder de indruk van jullie boeken, jullie fantasie en de manier waarop de lezer in het boek getrokken wordt.
Zeker in het begin was het moeilijk om het verhaal te blijven lezen vanwege de verwarrende onrust die kon ontstaan door de korte hoofdstukken en vanwege de veelheid aan verschillend verhaallijnen.
Maar ik ben blij met deze boeken omdat dit precies de verhalen zijn waardoor ik vergeet mijn bed op te zoeken. Ik kijk uit naar het volgende boek.


Gezien al deze reacties, hebben we ons doel bereikt ..., namelijk jullie een paar aangename leesuurtjes bezorgen.


Iedereen hartelijk dank voor jullie reacties en het onder de aandacht brengen van onze boeken bij jullie familie, vrienden en/of collega's!


Want 'mond tot mond' is de beste reclame!

     2014 - 2021 Copyright Holtes & Sietsma. All Rights Reserved