Lezersreacties

Lezersreacties


Een van de leuke dingen van het schrijversvak is dat je weet dat ergens in de wereld iemand je boek in het bezit heeft. Nog leuker is het als de lezer dit dan ook laat weten met een (korte) reactie, het aanklikken van een sterrenbeoordeling of een uitgebreide review.


Op internet vind je reacties over ons boek terug bij de websites van o.a. KOBO, Hebban.nl, Bol.com en Goodreads. 


Het leuke is dat dit allemaal lezers zijn die de moeite hebben genomen om hun mening kenbaar te maken. Dat waarderen wij ten zeerste, hoe de reactie ook is, want ook bij boekenlezers geldt: zoveel mensen, zoveel wensen.


De lezers die oog voor het verhaal hebben, zijn merendeels positief tot zeer positief.


Ook krijgen wij respons via onze website en e-mail. Om je deze reacties  niet te onthouden, kan je deze hieronder lezen.


Bericht uit: Creysse Frankrijk

Reactie: Deel 1 super spannend! Ben nieuwsgierig hoe het verder gaat.


Bericht uit: Rijswijk The Netherlands

Reactie: k heb zojuist deel 1 uitgelezen en deel 2 gekocht nadat ik deze website had ontdekt via deel 1. Ik kijk nu al uit naar deel 3!


Bericht uit: Wieringerwaard The Netherlands

Reactie: Ik geef jullie ...: ***** FANTASTISCH, dat smaakt naar meer. Echt een mooi, spannend verhaal met onverwachte wendingen. Ben benieuwd naar het vervolg. Wanneer kunnen we dat gaan lezen?


Bericht uit: Athene Griekenland

Reactie: Gefeliciteerd met dit fantastische boek! Ik kreeg het via onze leesclub van de Nederlandse Vereniging in Athene, eenmaal begonnen kon ik het niet meer wegleggen!! Wat een vaart, het leest als een film!! Heerlijk die scene in de hal van het ziekenhuis, je ziet het voor je!! Kijk dus vol verwachting uit naar het tweede deel!!! Hartelijk dank voor dit kadootje en veel succes en inspiratie voor vele na deze!!!


Bericht uit: Amsterdam The Netherlands

Reactie: Genoten van het eerste boek, benieuwd naar het vervolg.


Bericht uit: Diepenbeek België

Reactie: Zeer spannend boek. Goed geschreven. Om in 1 ruk uit te lezen.


Bericht uit: Utrecht The Netherlands

Reactie: Hoi! Een erg spannend goed boek waarin je verschillende personages leert kennen. De onderverdeling van ieder hoofdstuk in verschillende nummers zodat je weet dat je het verhaal via de verschillende personages kunt volgen, leest erg prettig en voor mij was dit echt een page turner!!!! Ik kan niet wachten op het volgende deel......waarin natuurlijk een ruimteschip voorkomt....???? Wat mij betreft zou dit ook een goede serie op Netflix kunnen worden. Ik word dan ook graag op de hoogte gehouden!


Bericht uit: Aspe- Alicante- Spanje

Reactie: Hallo, Dikke proficiat met jullie boek, Ik vind het een hele prestatie wat jullie daar hebben neergeschreven. Ik heb er gewoon geen woorden genoeg voor! Dus gewoon weg fantastisch!!! Heel vlot en prettig geschreven, en met een ongelooflijke humor en overtollige fantasie. En nog spannend op de koop toe. Ik heb al de 464 blz. in een teug gelezen. Ik verheug me al op het vervolg! Ik zal heel blij zijn wanneer jullie tweede deel er is!


Bericht uit: Sint-Niklaas België

Reactie: Ik had deel 1 gewonnen, en vind het een fantastisch boek. Ben dus enorm benieuwd naar deel 2!


Bericht uit: Boskoop The Netherlands

Reactie: Boek 1 was erg leuk om te lezen, zeer benieuwd naar het vervolg.


Bericht uit: Kampen The Netherlands

Reactie: Beste Bert en Wop, ik heb enorm genoten van back-up deel 1 , en kan niet wachten om deel 2 te lezen, toen ik hem een kwartier geleden aan 1 stuk had uitgelezen had ik mijn eerste gedachte dat ik ben van 1957 en mag hopen dat mij niets zal gebeuren tot dat ik deel 2 heb gelezen, haha..... alle respect hoe jullie het ook in eigen beheer hebben uitgegeven, wat heerlijk geschreven en super spannend ...


Bericht uit: Beveren België

Reactie: Fantastisch opgebouwd verhaal, kon niet stoppen met lezen tot het laatste letterteken


Bericht uit: Brielle The Netherlands

Reactie: Spannend boek, Heb ervan genoten


Bericht uit: Westvoort België

Reactie: Ik heb boek 1 als e-book met plezier in mijn vakantie gelezen. Met verwachting kijk ik dan ook uit naar de verschijning van boek 2. Ik wens jullie veel succes hiermee.


Plaats: IJsselstein The Netherlands

Reactie: Ik geef jullie ...: **** Goed boek, heeft mij verrast


Bericht uit ?

Reactie: Ik geef jullie ...: ***** FANTASTISCH, dat smaakt naar meer


Bericht uit: Wilp The Netherlands

Reactie: Ik vond het een geweldig boek, het werd steeds absurder en spannender en op een gegeven moment merkte ik dat ik met open mond aan het lezen was haha. Ik raad het aan iedereen aan, en er komt dus een tweede boek? Ben benieuwd!


Bericht uit: Maastricht The Netherlands

Reactie: Deel 1 is waanzinnig goed, kan niet wachten op deel 2


Bericht uit: Alphen aan den Rijn The Netherlands

Reactie: zeer benieuwd naar deel 2


Bericht uit ?

Reactie: Ik geef jullie ...: **** Goed boek, heeft mij verrast


Bericht uit: Sittard The Netherlands

Reactie: Super geschreven


Bericht uit: Wijk The Netherlands

Reactie: Spannend eerste boek, benieuwd naar het tweede deel.


Bericht uit: Ede The Netherlands

Reactie: Hartelijk dank voor jullie mooie preview. Ik heb de preview gelezen. Toen ik aan het boek begon dacht ik gelijk aan de tv-serie met Donald Sutherland. Als ik kijk naar de details en de uitwerking, ga ik deze epub met plezier lezen. Ik leg de triologie van Stieg Larson er voor weg. Ik zal 2 recensies schrijven. Een eerste recensie van als ik het boek lees en een 2e als ik het later nog eens herlees. Waarom dit 2e. Dat wat ik in de preview gelezen heb, geeft mij gelijk het gevoel dat het de moeite waard is om het later nog een keer te lezen. Dank je wel. Als er een leesclub op Hebban komt doe ik zeker mee. Natuurlijk zal ik ook kijken of je ergens een figuur hebt die door Donald Sutherland gespeeld kan worden. Ik ben benieuwd. Paul, a braindamged person


Bericht uit: Hellevoetsluis The Netherlands

Reactie: Uw boek is zo bijzonder geschreven dat ik een verwant lezer van spannende boeken heel veel genoten heb van uw style en compositie. Ik verheug me om straks de tweede Back-up te lezen. Wonende in Nederland ben ik uit Frankrijk geëmigreerd en vind de Nederlandse taal zeer goed om zulke style te schijven. Mijn complimenten voor uw werk, gewoon grandioos.


Bericht uit: Velp The Netherlands

Reactie: Het was een aantrekkelijk en spannend geschreven verhaal, na deel 1 laat ondanks de uitvoerigheid nog wel vragen open, dus ik ben nieuwsgierig maat het vervolg. Wel veel foutjes, met name in voltooid deelwoorden 😊. Hopelijk worden die ook allemaal eruit geredigeerd...


Bericht uit: South Africa

Reactie: Thank you for the first book. I have enjoyed it immensely. Hope to get the second one soon


Iedereen hartelijk dank voor je reactie!


Meer lezersreactie te vinden bij:

2014 - 2020 Copyright Holtes & Sietsma. All Rights Reserved